Groothandel

Groothandel

Welkom bij de groothandel van Atelier Wilma Creatief voor wederverkopers. Op deze website vindt u alle zelfmaakpakketjes van Atelier Wilma Creatief en een aantal losse materialen die wij aanbevelen voor het maken van onze pakketjes. De prijzen die u ziet staan zijn de advies verkoop prijzen. De website heeft niet de mogelijkheid om en consumenten prijzen weer te geven en uw inkoopprijs als winkelier. Wilt u weten wat uw inkoop prijs is mail dan naar info@atelierwilmacreatief.nl

Producten voor wederverkopers

Wilma van Oostenbrugge uit Rotterdam ontwerpt zelfmaakpakketten van vilt voor de seizoentafel. Ieder handwerkpakketje bevat een duidelijke en simpele omschrijving en bevat alle benodigde materialen. Zodat u alles in huis heb om het pakketje zelf te kunnen maken. Natuurlijk kunt u ook voor een aantal losse materialen bij ons terecht. Dit zijn materialen die wij u en uw klanten aanbevelen. Verder importeren wij vanuit Duitsland de scharen van de merken Finny en Paul en vanuit Nederland van het merk Reuser. Ook hebben wij van het merk Kearing een verdwijnstift in de collectie. Wij  zijn voor het Nederland en België ook importeur van de naaldpakketjes van het Japanse merk HAMANAKA. Deze pakketjes worden in het Japans geleverd, maar worden door Wilma vertaalt in het Nederlands. Nog niet al de pakketjes zijn vertaald, maar de meeste al wel. Hamanaka heeft ook een aantal pakketjes in het Engels vertaald.

Heeft u verder nog vragen of wilt u een bezoek aan uw winkel bel of mail ons voor een afspraak. Wij nemen dan een aantal voorbeelden van de pakketjes mee. Ook de  scharen kunt u uitproberen. Want eigenlijk kan je niet goed een schaar inkopen als je de schaar niet eerst hebt uitgeprobeerd. Wilt u zelf langskopmen, maar kan een afspraak. Wij hebben geen fysieke winkel, maar op afspraak kunt u altijd langskomen. Of bezoek ons op een van de hobby beurzen. zie Beurskalender

Eenmaal gestart met de viltpakketjes van Atelier Wilma Creatief en u wilt de verkoop extra stimuleren, vraag dan voor uw cliënten een workshop aan bij u in de winkel. Wilma komt bij u op  locatie en ook hier het  liefst op een woensdag of zaterdag.

Bestelling plaatsen

Omdat de inkoopprijzen niet zichtbaar zijn op de website, bestellen de meeste winkeliers gewoon via de de email info@atelierwilmacreatief.nl  Bij een bestelling ontvangt u altijd eerst een bevestiging.
Wij hebben geen minimum bedrag, maar wel een minimum aantal namelijk 3 pakketjes.
De bestelling wordt pas verzonden als de betaling binnen is.

Verzendkosten

Wij verzenden de meeste pakjes en brievenbus dozen via DPD.  De envelop zendingen gaan via POSTnl

Bij een bestelling boven de € 75,00 berekenen wij geen verzendkosten.

Wij zijn ook groothandel in scharen. Zie Scharengroothandel