Scharengroothandel.nl

Scharengroothandel.nl

Vanaf 2013 is Atelier Wilma Creatief ook scharengroothandel geworden van de merken Finny, Paul en Reuser scharen, tevens verkopen wij een aantal linkshandige scharen. De domeinnaam scharengroothandel.nl brengt u dan ook naar de website van Atelier Wilma Creatief.  Wilt u klant worden vraag dan een prijslijst aan. Consumenten kunnen direct een keus maken uit de 3 verschillende merken die wij in ons assortiment hebben. Verder zijn de zelfmaakpakketjes van Atelier Wilma Creatief ook voor u als winkelier te koop tegen aantrekkelijke inkoop prijzen. Wilt u wederverkoper worden mail dan naar info@atelierwilmacreatief.nl

Finny

De duurste scharen zijn de van de Duitse fabrikant Kretzer.
Wij hebben van Kretzer een aantal FINNY scharen, het merk ECO  en een SPIRALE schaar.

Paul

Van de Duitse fabrikant PAUL hebben wij een aantal kwaliteitsscharen in de collectie opgenomen.
Waaronder een heel klein schaartje 9cm dat echt een aanrader is bij het werken met viltpakketjes. Paul scharen maakt ook als een van de weinige scharen fabrieken nog linkshandige scharen, waarvan wij er veel van op voorraad hebben. 

Reuser

Van de Nederlandse fabrikant & leverancier Reuser hebben wij een aantal Delta Softgrip in de collectie opgenomen en verder een aantal scharen van het merk Reuser.

U kunt niet alleen zoeken op bovengenoemde merken, maar wij hebben ook in de collectie opgenomen een aantal minder verkrijgbare scharen.
Zoals linkshandige scharen, een therapieschaar en kinderscharen.

Heeft u vragen over een schaar of bent u op zoek naar een schaar en twijfelt u of de schaar in onze collectie daarvoor geschikt is neem van contact op met ons.
Bert heeft tijdens het werken bij de groothandel JONCO (15 jaar) veel ervaring opgedaan bij het inkopen van scharen.
Dit in combinatie met het vele gebruik van diverse scharen in het atelier door Wilma.
Bij ons bent u verzekerd van kennis van kwaliteit en gebruik van de schaar die u zoekt.

Bert en Wilma van Oostenbrugge